Endura Equipe Cashmere κάλτσες

Οι κάλτσες Cashmere (€18,99) της σειράς Equipe από την Endura κατασκευάζονται με φυσικό νήμα υψηλής περιεκτικότητας σε κασμίρι. Στο εμπρόσθιο μέρος τους (στα δάκτυλα) δεν υπάρχει ραφή, ενώ η σχεδίαση τους για άριστη εφαρμογή σε συνδυασμό με την "πολυτελή" αίσθηση του κασμιριού, τις καθιστούν πολύ -μα πολύ- άνετες. Το υλικό τους, χωρίς να έχει αυξημένο πάχος, παρέχει αρκετή ζεστασιά σε σχέση μ' ένα συμβατικό ζευγάρι ποδηλατικές κάλτσες. Οι Equipe Cashmere είναι ιδανικές για τέλη φθινοπώρου - χειμώνα - αρχές άνοιξης.

"Η ποδηλασία έχει λίγες πολυτέλειες, και οι [κάλτσες] Equipe Cashmere είναι μία απ' αυτές" λέει η Endura. Μετά από μερικές εκατοντάδες κρύα χιλιόμετρα φορώντας τις, δε μπορώ να διαφωνήσω -ένα ζευγάρι καλές χειμερινές κάλτσες εύκολα εντάσσονται στην κατηγορία "πολυτελείας" και οι συγκεκριμένες αξίζουν τον χαρακτηρισμό αυτό με το παραπάνω. Μετά από τουλάχιστον 10 προπονήσεις και αντίστοιχα πλυσίματα (πλένονται στο πλυντήριο μαζί με τα ποδηλατικά σας ρούχα), οι Equipe Cashmere διατηρούν την απαλή "lux" αίσθηση τους, το σχήμα και την εφαρμογή τους, όπως την πρώτη φορά που τις έβαλα.

Τι μου αρέσει στις Equipe CashmereΤι δεν μου αρέσει στις Equipe Cashmere
Κλασική, ελαφρώς retro εμφάνιση Αν ιδρώσουν υπερβολικά τα πόδια, οι κάλτσες έχουν κάπως "γλιστερή" αίσθηση μέσα σε παπούτσια που δεν εφαρμόζουν καλά.
Πολυτελής αίσθηση  
Άριστη εφαρμογή  
Ζεστασιά στις χειμερινές διαδρομές  
Ποιότητα κατασκευής  
Λογική τιμή  

Βαθμολογία:9/10 σαμπρελάκια


Περισσότερες πληροφορίες: Endura Equipe

Αντιπρόσωπος: loukasbikes