FS260-Pro Jetstream από την Endura

Όσο υψηλή και αν είναι η θερμοκρασία, όσο απότομη η ανηφόρα, όσο απαιτητική η προπόνηση, μετά την κορυφή του βουνού πρέπει να κατηφορίσετε για την επιστροφή. Άρα, για να μην κρυώσετε, θα χρειαστεί να κουβαλάτε ένα αντιανεμικό γιλέκο στην τσέπη σας, ή να φοράτε εξ' αρχής ένα ποδηλατικό jersey με αντιανεμική προστασία. Για τη δεύτερη περίπτωση, η Endura προσέθεσε στη γκάμα καλοκαιρινού ρουχισμού της το FS260-Pro Jetstream κοντομάνικο jersey. Πρόκειται για ένα "έξυπνο" ρούχο ποδηλασίας 2-σε-1 που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός κοντομάνικου ποδηλατικού jersey με αυτά ενός αντιανεμικού γιλέκου, απαλλάσσοντας τον ποδηλάτη από την ανάγκη να κουβαλά περισσότερα πράγματα μαζί του στην προπόνηση. Ειδικά για το φετινό καλοκαίρι που ...δε λέει να έρθει για τα καλά, το FS260-Pro Jetstream SS φαντάζει ως εξαιρετική λύση.

 FS260-Pro Jetstream από την Endura

Το κοντομάνικο jersey FS260-Pro Jetstream εκτός από αντιανεμική κατασκευή έχει καλαίσθητα γραφικά, είναι λεπτό, ελαφρύ και φτιαγμένο για αντοχή στη χρήση. Το υψηλό επίπεδο διαπνοής στοχεύει στη γρήγορη απομάκρυνση του ιδρώτα από το δέρμα, ενώ το πλήρους μήκους μπροστινό φερμουάρ και τα δικτυωτά τμήματα στις μασχάλες βοηθούν περαιτέρω στη διαπνοή του ρούχου. Η εφαρμοστή γραμμή, το ελαστικό πίσω στρίφωμα και οι ελαστικές επενδύσεις στα άκρα των μανικιών εξασφαλίζουν ότι το jersey θα μείνει στη θέση του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά ενισχύουν και το "pro look". Στο πίσω μέρος υπάρχουν οι 3 κλασικές τσέπες με ελαστικό κλείσιμο, μια επιπρόσθετη τσέπη για τζελάκια (με ανακλαστικό στρίφωμα), καθώς και μια τσέπη ασφαλείας με φερμουάρ.

 FS260-Pro Jetstream από την Endura

Το κοντομάνικο jersey FS260-Pro Jetstream διατίθεται σε μαύρο/λευκό, κόκκινο/λευκό και λευκό/μαύρο, σε μεγέθη S-XXL και κοστίζει €74.99. Ως αξεσουάρ με το ίδιο μοτίβο διατίθενται τα καλύμματα χεριών FS260-Pro Print και κοφτά γάντια FS260-Pro Print. Έχουμε ήδη λάβει το δικό μας FS260-Pro Jetstream, άρα μείνετε συντονισμένοι στο iCycling.gr για το άρθρο της δοκιμής!