Η Endura παρουσιάζει το κράνος Singletrack

Βασισμένο στο μοντέλο Snype από την πρώτη γενιά ποδηλατικών κρανών της Endura, το νέο Singletrack (€87,99) διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα του προκατόχου του, αλλά παρουσιάζει και βελτιώσεις επί του προηγούμενου μοντέλου: Η εφαρμογή είναι διαφορετική, με νέα εσωτερική διαμόρφωση ώστε να εξαλειφθεί κάθε πιθανό σημείο πίεσης που μπορεί να δημιουργήσει ενοχλήσεις. Επίσης, ο μηχανισμός προσαρμογής έχει αναβαθμιστεί εσωτερικά με τρεις σκάλες κάθετης ρύθμισης ώστε να επιτυγχάνεται μια ασφαλέστερη, αναπαυτική εφαρμογή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Οι ιμάντες και τα κουμπώματα τους έχουν επανασχεδιαστεί ώστε να μην ενοχλούν τα αυτιά ή τα οπτικά του αναβάτη. Τα αντιβακτηριδιακά μαξιλαράκια έχουν ακόμη καλύτερη διαπνοή και είναι λίγο παχύτερα για μια πιο "πολυτελή" αίσθηση. Στη συσκευασία συνεχίζει να περιλαμβάνεται ένα επιπλέον σετ μαξιλαράκια, που πλέον ενσωματώνει ένα δίχτυ προστασίας από έντομα.

Η Endura παρουσιάζει το κράνος Singletrack

Τι έμεινε από το παλιό μοντέλο; Το κράνος Singletrack διατηρεί τους αεραγωγούς ClearThru που μεγιστοποιούν τη ροή αέρα για το δροσισμό του κεφαλιού, ενώ τα εσωτερικά κανάλια HeadStream κατευθύνουν τον αέρα διαμπερώς από το εμπρόσθιο στο οπίσθιο τμήμα του κράνους, παρασύροντας μαζί τη ζέστη. Ο εύχρηστος δακτύλιος μικρο-ρύθμισης (με τη νέα προσθήκη των τριών θέσεων κάθετης ρύθμισης) προσφέρει μια λεπτομερώς ρυθμισμένη εφαρμογή. Ο ιμάντας που περνά κάτω από το σαγόνι είναι επίσης ρυθμιζόμενος. Η εκτεταμένη οπίσθια κάλυψη που προσφέρει το Singletrack προστατεύει ακόμη καλύτερα το πίσω μέρος του κεφαλιού. Το κράνος διατίθεται σε τρία μεγέθη (S/M, M/L, L/XL) και έχει αφαιρούμενο γείσο.

Το βάρος του Singletrack σε μέγεθος S/M είναι εξαιρετικά χαμηλό στα 230gr. Οι τέσσερις διαθέσιμες χρωματικές επιλογές για το κράνος ταιριάζουν απόλυτα με τη χρωματική παλέτα του ρουχισμού και των οπτικών της σειράς MTB από την Endura: Ultramarine Μπλε, Πράσινο Kelly, Πορτοκαλί, και Μαύρο.

Το κράνος επίσης καλύπτεται από την πολιτική αντικατάστασης της Endura σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά και την προϊοντική εγγύηση της εταιρίας. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το κράνος Singletrack διατίθεται με δωρεάν σκληρή θήκη για αποθήκευση και μεταφορά.