Νέο FS260-Pro SL Jersey από την Endura

Εξελιγμένο για τη Movistar Team λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολότερες καλοκαιρινές συνθήκες, το πιο πρόσφατο κομμάτι ποδηλατικού ρουχισμού της Endura είναι πλέον διαθέσιμο ως μέρος της σειράς FS260-Pro. Ο τριπλός Ολυμπιονίκης και πολλάκις Πρωταθλητής MTB Βρετανίας Oli Beckingsale έχει προσφέρει δεκάδες λίτρα ιδρώτα μέσα τον κλιματικό θάλαμο του Πανεπιστημίου του Kent για την έρευνα και εξέλιξη του συγκεκριμένου jersey. Ως αποτέλεσμα, το FS260-Pro SL Jersey αποδεδειγμένα είναι 15% καλύτερο στο να κρατά τον ποδηλάτη δροσερό σε προσομοίωση αλπικής ανάβασης με θερμοκρασία 30°C συγκριτικά με ένα ανταγωνιστικό jersey που χρησιμοποιήθηκε ως σημείο αναφοράς. Επίσης, με βάρος μόλις 85gr (μέγεθος medium) είναι κατά 40% ελαφρύτερο.

Νέο FS260-Pro SL Jersey από την Endura

Το FS260-Pro SL Jersey προσφέρει υπερ-χαμηλό βάρος και ταχύτατη διαπνοή για ποδηλάτες που αθλούνται σε υψηλές θερμοκρασίες. Παρότι οι προδιαγραφές κατασκευής του ρούχου είναι αυτές που έχουν τεθεί για τον επίσημο ρουχισμό της Movistar Team, η αισθητική του έχει προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει πλήρως με τη σειρά FS260-Pro και το σύστημα bibshort FS260-Pro SL.

Νέο FS260-Pro SL Jersey από την Endura

Φτιαγμένο από έναν συνδυασμό εξαιρετικά λεπτών ινών και υπερελαφρών υφασμάτων ταχείας διαπνοής, το FS260-Pro SL Jersey κρατά τον ποδηλάτη δροσερό ακόμη και στις πιο ζεστές αναβάσεις. Σε θέση οδήγησης, η πλάτη, οι ώμοι και τα χέρια είναι πιο εκτεθειμένα από τον θώρακα και την κοιλιά. Έτσι, στο εμπρόσθιο μέρος του jersey βρίσκεται ένα υπερελαφρύ δικτυωτό ύφασμα, ενώ στην πλάτη και στα μανίκια χρησιμοποιείται ένα λιγότερο λεπτό ύφασμα που προσφέρει ηλιακή προστασία UPF25+. Ελαφρά δικτυωτά τμήματα στις μασχάλες και το ¾ μήκους εμπρόσθιο φερμουάρ προσφέρουν καλύτερο αερισμό. Η γραμμή του FS260-Pro SL Jersey είναι εφαρμοστή και πίσω υπάρχουν οι κλασικές 3 τσέπες.